Постраждали будинки та підприємство: наслідки ворожих обстрілів Запоріжжя та області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Минулої доби, 17 листопада, військові російської армії завдали 155 ударів по Василівському і Пологівському районам, а також Запоріжжю. Внаслідок ворожих обстрілів зафіксовано 23 руйнування.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

З артилерії російські військові обстріляли село Приморське: пошкоджено кілька будинків та господарські споруди. Під обстрілом також були й довколишні села.

Минулої доби окупанти завдали удари по 25 населеним пунктам регіону. Ворог бив з авіації, артилерії та реактивних систем залпового вогню.

У п’ятницю ввечері ворог атакував 8 «шахедами» Запоріжжя. Половину знищили завдяки роботі протиповітряної оборони, попадання інших 4 дронів зафіксовано у різних районах міста.

Внаслідок атаки на території одного з підприємств сталася пожежа. Її оперативно ліквідували рятувальники.

Пошкодження отримали й інші об’єкти цивільної та житлової інфраструктури, у багатоповерхівках та припаркованих авто вилетіли вікна.

Слідчі зібрали доказові матеріали та відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Доповнено:

За даними Запорізької обласної прокуратури, внаслідок атаки дронами зазнали руйнувань територія та споруди місцевих підприємств. Вибуховою хвилею пошкоджено будівлі гуртожитків запорізького вишу.

У Запорізькій області збили шість ворожих «Шахедів».

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя