Обстріл Дніпропетровської області: у Запоріжжі рятують дітей, що постраждали від нічної атаки

Обстріл Дніпропетровської області: у Запоріжжі рятують дітей, що постраждали від нічної атаки -

Обстріл Дніпропетровської області: у Запоріжжі рятують дітей, що постраждали від нічної атаки — фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Сьогодні вночі, 20 березня, окупанти завдали удару по Синельниківському району Дніпропетровської області. Внаслідок атаки шестеро людей отримали поранення, п’ятеро з них госпіталізовано.

Як повідомляє Суспільне Дніпро, серед постраждалих 13-річна дівчинка та 15-річний хлопець. Наразі підлітки знаходяться у реанімації.

За словами директора Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні, до медичного закладу діти поступили близько 5 години ранку. Хлопчик та дівчинка отримали важкі осколкові поранення тулуба, кінцівок та черепа.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

— Поранені 13-річна дівчина та 15-річний хлопець перебувають в реанімації на штучній вентиляції легень. У дівчини глибоке поранення черепа, — повідомив Юрій Борзенко.

Він також додав, що дівчинка була прооперована. Зараз діти знаходяться у реанімації у важкому стані. Лікар каже, що наразі стоїть питання: виживуть вони, чи ні.

Нагадаємо, у ніч на 20 березня російські військові атакували Синельниківський район Дніпропетровщини. Внаслідок атаки поранені шестеро людей. Серед них — ціла родина. П’ятеро перебувають в лікарні.

Зруйновані п’ять приватних будинків. Пошкоджені оселі, лінії електропередач і газогін.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя