Журнали з «героями СВО» та шкільне приладдя з триколорами: окупанти «зомбувати» дітей у Запорізькій області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Напередодні 1 вересня російська окупаційна влада роздає дітям шкільне приладдя з символікою країни-агресора. 24 серпня представники партії російського диктатора «Єдина Росія» та організації «Рух перших» вручили канцелярію учням енергодарської гімназії №4.

Про це повідомляє «Медіа центр Енергодар».

Російські загарбники вручили дітям шкільні рюкзаки сумнівної якості на яких прикріплена символіка російського «Руху перших». Цей рух — аналог радянських піонерів. В цій організації дітей й молодь, яка мешкають на окупованих територіях,  зомбують ідеями «руського миру».

Також школярам видали зошити, щоденники, пенали та набори для творчості, які всіяні триколорами та ворожою символікою.

Російські окупанти також вручили дітям журнал «знания о героях». Журнал створений у вигляді коміксів в якому дітям розповідають про так званих «героїв СВО», а насправді — воєнних злочинців, яких прославляють росіяни.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», з нового навчального року школярам на окупованих територіях регіону, пояснюватимуть причини початку «СВО». Крім того, ворог завозить до бібліотек Запорізької області «правильну» літературу, яка виправдовує російське вторгнення в Україну.

Окупанти анонсували відкриття кадетських класів у Запорізькій області: чому навчатимуть дітей

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя