Ікона апостола Андрія Первозванного як чудовий подарунок для багатьох випадків життя

Першою іконою прийнято вважати кусок полотна, яким Ісус Христос витер обличчя після вмивання, водночас першою рукописною іконою є картина, написана рукою апостола Луки, де зображена Пресвята Богородиця, пізніше – апостоли Петро та Павло. Найдавнішими є лики святих, змальовані іконописяцями в IV столітті н.е., в тому числі ікона з ликом Андрія Первозванного. Лики святих, зображені на іконах, є ростовими, тронними та поясними або такими, що зображують тільки обличчя – лик святого. Апостол Андрій вважається одним із найближчих учнів Христа, який послідував за ним за першим покликом та став проповідником Віри Христової після благословення Учителя, в тому числі на землях сучасної Української держави. Саме апостолові Андрію Первозванному належить пророцтво про появу на берегах Дніпра великого міста – майбутньої столиці Київської Русі міста Києва.

Чудотворна дія ікони з зображенням Андрія Первозванного

Ікони з зображенням святого апостола Андрія Первозванного були дуже шанованими в Київській Русі, їм поклоняються і сучасні українці. Якщо уважно подивитись ікону Андрія Первозванного, можна побачити його зображення на фоні хреста, зображення якого є символічним, адже апостол Андрій прийняв таку ж мученицьку смерть, як і його учитель Ісус Христос – він був розіп’ятий на хресті в межах грецького міста Патрах 13 грудня 70 року н.е. по наказу імператора Егеата.

За свідченнями стародавніх істориків апостол Андрій Первозванний проповідував християнство в тогочасних містах-державах, розташованих на узбережжі Чорного моря. Оскільки діяння апостола Андрія пов’язані з морем, на теренах Київської Русі його вважали захисником та покровителем всіх мореплавців, а хрест, на якому був розіп’ятий апостол, став штандартом українських Військово-морських сил.

Чудодійний вплив ікони Андрія Первозванного не потребує жодних підтверджень, тому така ікона є відмінним подарунком для:

  • українських сімей, чиї батьки чи сини служать в українських військово-морських силах та захищають морські кордони нашої держави;
  • незаміжніх жінок, адже апостол Андрій Первозванний сприяє у створенні благополучних сімей, і з давніх пір дівчата на віданні просили в апостола допомоги у пошуках майбутніх чоловіків;
  • хворих людей. За життя апостол Андрій Первозванний займався зціленням хворих людей, полегшував їхні страждання, тому молитва до апостола допоможе хворій людині одужати, додасть їй енергії та сили та подарує надію на повне одужання.

Чому варто придбати ікону апостола Андрія Первозванного

Всіх чоловіків, які носять з собою ікону апостола Андрія Первозванного, очікує удача по життю та відмінне здоров’я, яке допоможе подоланню всіх тимчасових життєвих труднощів. На сайті darunok.ua однойменного інтернет-магазину можна замовити та придбати різні за виготовленням ікони, де зображений апостол Андрій Первозванний, включно з найпростішими – намальованими на дерев’яній основі та литими – виготовленими з благородних металів та інкрустованих з використанням дорогоцінного каміння.

Для особливо цінних презентів на сайті онлайн-магазину «Дарунок» можна замовити спеціальну подарункову упаковку.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя