Армія РФ зазнає втрат у Запорізькій області: окупанти збільшують кількість мобільних крематоріїв

Армія РФ зазнає втрат у Запорізькій області: окупанти збільшують кількість мобільних крематоріїв.

Армія РФ зазнає втрат у Запорізькій області: окупанти збільшують кількість мобільних крематоріїв. Ілюстративне фото: t.me/DIUkraine

На тимчасово окупованій території Запорізької області російські загарбник продовжують встановлювати мобільні крематорії, і це може свідчити про значні втрати армії Російської Федерації.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров під час національного телемарафону новин, місцеві жителі скаржаться на неприємний запах у містах Бердянськ і Мелітополь, що може бути пов’язано з роботою крематоріїв.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі, кожне з окупованих міст вже має по одному мобільному крематорію. До того ж, в Мелітополі була помічена додаткова труба, з якої йшов чорний дим. Цей факт може свідчити про продовження процесу ліквідації ворожих втрат.

Також, був зафіксований вибух у Бердянську о 21:00, наслідки якого наразі з’ясовуються стосовно його впливу на окупантів.

Раніше ми повідомляли, що Збройним силам України вдалося здійснити прогрес у напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка, що у Пологівському районі. Українські захисники зміцнюють свої позиції на захоплених рубежах, відповідають на наступи противника артилерійським вогнем і здійснюють контрбатарейну діяльність.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя