40 БПЛА-атак, авіабомба та 90 ударів з артилерії: наслідки обстрілів Запорізької області за добу, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Минулої доби, 2 лютого, військові армії РФ здійснили 40 БПЛА-атак, вдарили авіабомбою та завдали 90 ударів з артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Пологівського та Василівського районів Запорізької області. У результаті обстрілів пошкоджені будинки, обійшлося без жертв.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Під вогнем окупаційних військ опинилися Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Малинівка, Новоандріївка, Новоданилівка, Левадне, Новодарівка, Чарівне, Червоне, Роботине, Мала Токмачка, Білогір’я, Полтавка, Плавні, Лобкове, П’ятихатки, Малі Щербаки, Степове, Кам’янське.

У містах і селах Пологівського та Василівського районів у результаті обстрілізруйновані будинки місцевих жителів. В них посічені фасади, вибиті шибки, пошкоджено майно. Інформації про постраждалих не надходило.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, правова кваліфікація — ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Українські бійці відбили атаки біля Вербового та Роботиного Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя