Цього року Україна вперше відзначає Різдво 25 грудня з усім західним світом. І якщо напередодні цього свята прийнято ставити на святковий стіл пісні страви, то наступного дня його можна урізноманітнити. І якщо ви вже вирішили приготувати слойки з крем-сиром і червоною рибою або фаршировані яйця, візьміть собі на замітку салат "Гранатовий браслет".
Інгредієнти: гранат (1 шт.), картопля (4 шт.), куряче філе (1 шт.), твердий сир (100 г), волоські горіхи (50 г), цибуля (1 шт.), печериці (800 г), майонез.
Приготування:
Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо. Гриби промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.
Розігріваємо сковороду, обсмажуємо на ній цибулю, до неї додаємо гриби і тушкуємо до готовності. Солимо і перчимо за смаком.
Куряче філе відварюємо у підсоленій воді до готовності. Чекаємо, поки воно охолоне.
Картоплю відварюємо "в мундирі", очищаємо, нарізаємо.
Гранат чистимо, твердий сир тремо на терці.
Викладаємо салат "Гранатовий браслет" шарами:
- картопля;
- майонез;
- курка;
- гриби;
- майонез;
- сир;
- майонез;
- горіхи;
- гранат.
Подаємо святковий салат до столу та насолоджуємося смаком.
https://apostrophe.ua/ua/article/lime/lifestyle/2023-12-25/grantovyiy-braslet—vkusnyiy-prazdnichnyiy-salat-s-kuritsey-kak-ego-prigotovit/55699