«Гранатовий браслет» – смачний святковий салат з куркою: як його приготувати

"Гранатовый браслет" – вкусный праздничный салат с курицей: как его приготовить

Цього року Україна вперше відзначає Різдво 25 грудня з усім західним світом. І якщо напередодні цього свята прийнято ставити на святковий стіл пісні страви, то наступного дня його можна урізноманітнити. І якщо ви вже вирішили приготувати слойки з крем-сиром і червоною рибою або фаршировані яйця, візьміть собі на замітку салат "Гранатовий браслет". 

Інгредієнти: гранат (1 шт.), картопля (4 шт.), куряче філе (1 шт.), твердий сир (100 г), волоські горіхи (50 г), цибуля (1 шт.), печериці (800 г), майонез.

Приготування:

Цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо. Гриби промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками.

Розігріваємо сковороду, обсмажуємо на ній цибулю, до неї додаємо гриби і тушкуємо до готовності. Солимо і перчимо за смаком.

Куряче філе відварюємо у підсоленій воді до готовності. Чекаємо, поки воно охолоне.

Картоплю відварюємо "в мундирі", очищаємо, нарізаємо.

Гранат чистимо, твердий сир тремо на терці.

Викладаємо салат "Гранатовий браслет" шарами:

  • картопля;
  • майонез;
  • курка;
  • гриби;
  • майонез;
  • сир;
  • майонез;
  • горіхи;
  • гранат.

Подаємо святковий салат до столу та насолоджуємося смаком.

https://apostrophe.ua/ua/article/lime/lifestyle/2023-12-25/grantovyiy-braslet—vkusnyiy-prazdnichnyiy-salat-s-kuritsey-kak-ego-prigotovit/55699

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя