Зруйновано дахи та посічено осколками фасади: правоохоронці показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У п’ятницю, 23 січня, військові армії РФ застосували 12 керованих авіаційних бомб, здійснили 516 ударів із реактивних систем залпового вогню та артилерії, застосували 86 безпілотних літальних апаратів. Внаслідок ворожих ударів пошкоджено будинки людей в Запорізькому, Пологівському та Василівському районах.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.  

Ворог не припиняє масовані обстріли Запорізької області. Внаслідок вчорашніх ударів пошкоджено оселі людей: зруйновані дахи, вилетіли шибки та двері, уламками посічені фасади.

Село Таврійське Запорізького району ворог накрив артилерійським вогнем. Один з ударів був поруч з приватним будинком, в якому мешкало молоде подружжя. Постраждалих, у віці 25 та 27 років, шпиталізували.

Наслідки обстрілів задокументували слідчі поліції та Служби безпеки України. За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Відправляли мінними полями та цілились у спину: стало відомо, скільки депортованих дійшли на підконтрольну українській владі частину Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя