Вщент зруйновано гімназію й пошкоджено будинки: вночі ворог вдарив керованими авіабомбами по Запорізькому району, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У ніч із 17 на 18 серпня військові російської терористичної армії завдали удари по Комишувасі Запорізького району. Удар припав по корпусу гімназії «Джерело», де навчалися діти молодших класів. Також у результаті російського обстрілу постраждали понад 10 будинків.

Про це повідомляють у місцевій селищній раді й Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Два удари керованими авіаційними бомбами припали по житловому кварталу. Зруйновано місцевий навчальний заклад.

Під ударом опинився корпус, у якому навчалися учні 1-4 класів. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну тут було проведено ремонт. Класи укомплектували новими меблями та всім необхідним.

«У планах було облаштування мультимедійного спортивного майданчика, але російська агресія перекреслила всі проєкти», — кажуть у селищній раді.

Також внаслідок нічної російської атаки пошкоджено понад 10 будинків мирних мешканців. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено розташовані поблизу гімназії житлові будинки: розбито фасади, вибито вікна. На щастя, люди не постраждали.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» у ніч на 2 липня 2023 року військові російської окупаційної армії завдали удар по основному корпусу гімназії ракетами С-300.

Пошкоджено підприємства, будинки та фермерське господарство: ворог атакував Запорізьку область, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя