Ворог знизив інтенсивність обстрілів на Запорізькому напрямку, — Малашко

Ворог знизив інтенсивність обстрілів на Запорізькому напрямку, - Малашко.

Ворог знизив інтенсивність обстрілів на Запорізькому напрямку, — Малашко. Ілюстративне фото: reuters.com/Олександр Єрмоченко

За минулу добу, 16 жовтня, російські окупанти знизили інтенсивність обстрілів на Запорізькому напрямку.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко в етері телеканалу «Ми-Україна», ворог не б’є по критичній інфраструктурі, але б’є по населених пунктах (приватним домівкам).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами очільника ЗОВА, загалом російські військові за цю добу трохи знизили інтенсивність. По території всього було нанесено 86 ударів.

Малашко зауважив, що останніми днями цей показник був у півтора-два рази вищий, не було жодного ракетного чи авіаційного удару. Противник почав знову застосовувати як артилерію, так і безпілотники, так і РСЗВ.

Губернатор відмітив, що найбільше в Запорізькій області страждає цивільна інфраструктура – у середньому це десь близько 20-30 руйнувань за добу.

Чиновник додав, що влада із поліцією та місцевим самоврядуванням працює кожного дня над питанням відновлення інфраструктури. Але люди поки що не хочуть покидати свої домовлодіння. Зазвичай, це 50 та більше років.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя