Ворог ударив ракетами С-300 та Х-35 по Запорізькій області: наслідки атаки, — ФОТО | Новини Запоріжжя

164 удари завдали військовий російській окупаційній армії минулими вихідними, 5 та 6 серпня, по Запорізькій області. Ворог завдавав удари із реактивних систем залпового вогню, артилерії, застосували авіацію, безпілотні літальні апарати, ракети типу С-300 та Х-35.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Минулими вихідними військовий російської армії завдали ракетні удари по Запоріжжю. Ворог атакував обласний центр ракетами типу С-300 та Х-35. Влучання зафіксовані на території промислових підприємств.

По селищу міського типу Комишуваха ворог також випустив ракети із зенітно-ракетного комплексу С-300. Вибуховою хвилею та уламками снаряда пошкоджено виробниче приміщення та паркан установи, а також прилеглі будинки.

На Пологівському та Василівському напрямах російські окупаційні війська обстріляли 28 населених пунктів. Постраждали приватні та багатоповерхові будинки, гаражі, машини та господарські споруди.

Слідчі поліції та Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

За добу ворог завдав три авіаудари по Запорізькій області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя