Ворог атакував Запоріжжя «Шахедами»: постраждав університет, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Ввечері в п’ятницю, 17 листопада, військові російської армії 8 «шахедами» атакували Запоріжжя. Половину знищили завдяки роботі протиповітряної оборони, попадання інших 4 дронів зафіксовано у різних районах міста. Внаслідок одного з ударів постраждав гуртожиток та корпуси університету.  

Про це повідомляють у Національному університеті «Запорізький політех».

Внаслідок ворожої атаки найбільше постраждав гуртожиток №4. Також пошкоджено гуртожиток №5, приміщення приймальної комісії та університетські корпуси № 3, 4 й 5.

В гуртожитках мешкають не тільки студенти, а також їх родичі, які виїхали з окупованих територій. Там проживає багато родин з дітьми.

«Зараз головна мета — забезпечити їм придатні умови для проживання. Наближається зима і попри всі виклики ми будемо намагатися дати можливість людям жити в теплому домі. Найкращий варіант — замінити пошкоджені вікна на сучасні металопластикові. Університет звертається до всіх небайдужих з проханням про підтримку», — йдеться у повідомленні політеху.

Реквізити для допомоги можна знайти на сайті університету за цим посиланням.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», внаслідок атаки дронами зазнали руйнувань територія та споруди місцевих підприємств. На території одного з підприємств сталася пожежа. Її оперативно ліквідували рятувальники.

На Запорізькому напрямку противник вів штурмові дії.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя