Вилучав майно людей та піднімав у центрі міста прапор окупантів: у держзраді підозрюють експравоохоронця з Приморська | Новини Запоріжжя

Колишній співробітник правоохоронних органів після окупації Приморська став співпрацювати з російськими загарбниками. Він не тільки працює на ворога, але брав участь у піднятті прапора окупаційної влади.

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань.

Майже відразу після окупації Приморська, у квітні-травні минулого року, колишній правоохоронець влаштувався в окупаційну міліцію міста. Він патрулював вулиці та вилучав у людей майно на користь окупаційної влади.

«Під час святкування 9 травня приєднався до підняття в центрі Приморського окупаційного прапора», — йдеться у повідомленні.

Фігуранту справи повідомлено про підозру у державній зраді. Санкції статей за державну зраду та колаборацію передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років і навіть довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Допоміг створити незаконний орган та брав участь у російській пропаганді: повідомлено про підозру мешканцю Запорізької області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя