В Запорізькій області ворог облаштував вишки для прослуховування телефонів: де вони встановлені | Новини Запоріжжя

У тимчасово окупованому Мелітополі російські окупаційні війська продовжують встановлювати вишки, щоб прослуховувати місцеве населення.

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

За півтора року окупації російські загарбники так і не змогли переконати людей, що вони тут назавжди. Місцеві жителі продовжують чинити опір російським загарбникам, і щоби придушити його, загарбники встановлюють по місту відеокамери, а також вишки, для прослуховування телефонних розмов.

Чергові вишки ворог встановив біля лікарняного містечка та в мікрорайоні навпроти 24-го училища.

««Великий брат» любить не тільки підглядати, а й підслуховувати. При цьому за півтора року так і не зробили нормальний зв’язок та Інтернет для людей», — пише Федорова.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», російські загарбники не змогли переналаштувати українські вишки, тож розставили свої. Вони спрямовані саме на прослуховування, контроль трафіку та ідентифікацію того, про що говорять наші жителі.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», на вулицях тимчасово окупованого Енергодару чимало окупантських спецавтомобілів РЕБ, за допомогою яких вони пеленгують зв’язок та намагаються контролювати енергодарців.

Повернулася до рівня 80-х років: ситуація з водопостачанням в окупованому Бердянську

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя