В Запоріжжі затримали коригувальника обстрілів РФ, через якого загинули дві людини

В Запоріжжі затримали коригувальника обстрілів РФ, через якого загинули дві людини.

В Запоріжжі затримали коригувальника обстрілів РФ, через якого загинули дві людини. Фото: t.me/kurtievofficial

В Запоріжжі СБУ затримала зрадника, який коригував ворожі удари по місту. Внаслідок його дій в квітні цього року загинув чоловік і його донька.

В пресслужбі СБУ повідомляють, що в Запоріжжі було затримано зрадника, який скоригував повітряний удар окупантів по житловому мікрорайону Запоріжжя у квітні 2023 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

9 квітня російська ракета влучила у приватний будинок. Тоді загинув 50-річний чоловік та 11-річна дитина, яка померла в кареті швидкої допомоги. Мати дівчинки вдалося врятувати з-під завалів, вона потрапила у лікарню.

Також в СБУ повідомляють, що від початку 2023 року в Запорізькій області було нейтралізовано декілька російських агентурних мереж, які збирали розвіддані про дислокацію Сил оборони та коригували повітряні удари РФ по південних регіонах України.

Повідомляється, що загалом від початку 2023 року Антитерористичний центр при СБУ скоординував 1,5 тисячі спецоперацій у прифронтовій зоні та на передовій. За всіма викритими фактами тривають розслідування у межах 655 кримінальних проваджень, у тому числі за фактами державної зради, колабораціонізму та шпигунства на користь РФ.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя