У Запоріжжі затримали охоронця суду, який виправдовував збройну агресію РФ

У Запоріжжі затримали охоронця суду, який виправдовував збройну агресію РФ.

У Запоріжжі затримали охоронця суду, який виправдовував збройну агресію РФ. Ілюстративне фото: t.me/SBUkr

Служба безпеки викрила у Запоріжжі ще одного прихильника РФ та комунізму, який виправдовував збройну агресію Росії. Зловмисником виявився охоронець одного із судів Запоріжжя, пенсіонер МВС.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ він почав публічно підтримувати російську збройну агресію. Про це повідомили в СБУ. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Встановлено, що ворожу агітацію він поширював через власні сторінки в соцмережах Facebook та забороненій «Одноклассники».

У своїх «дописах» зловмисник вихваляв агресивну політику очільника кремля, «ностальгував» за колишнім СРСР і виправдовував захоплення частини південних регіонів України.

В ході проведення обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони та комуністичну символіку.

Під час огляду комп’ютера, оперативники виявили матеріали, які містять докази його протиправної діяльності.

На підставі зібраних доказів зловмиснику повідомлено про підозру за поширення комуністичної символіки та пропаганди комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.

У Запоріжжі затримали охоронця суду, який виправдовував збройну агресію РФ.У Запоріжжі затримали охоронця суду, який виправдовував збройну агресію РФ. Фото: zp.npu.gov.ua

У Запоріжжі затримали охоронця суду, який виправдовував збройну агресію РФ.У Запоріжжі затримали охоронця суду, який виправдовував збройну агресію РФ. Фото: zp.npu.gov.ua

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя