У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який вбив свого сусіда

У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який вбив свого сусіда.

У Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який вбив свого сусіда. Фото: pixabay.com

У неділю, 30 липня, близько опівночі, до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про виявлення мертвим 41-річного сусіда.

Як повідомили у ГУ Нацполіціх у Запорізькій області, на місці події слідчо-оперативна група відділу провела детальний огляд та опитала свідків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З’ясувалося, що два товариша, які нещодавно звільнились з місць позбавлення волі де разом відбували покарання, нині проживали в одній квартирі. Під час розпиття спиртних напоїв, між ними сталася сварка. Один з чоловіків схопив зі столу ніж та вдарив товариша в живіт.

Від отриманих поранень чоловік помер на місці. Слідчі вилучили з місця вбивства ніж зі слідами крові та інші речові докази.

У скоєнні тяжкого злочину чоловік зізнався. Правопорушника одразу було затримано. Йому повідомили про підозру за умисне вбивство.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя