Сили оборони мали тактичний успіх на окремих напрямках в Запорізькій області

Сили оборони мали тактичний успіх на окремих напрямках в Запорізькій області.

Сили оборони мали тактичний успіх на окремих напрямках в Запорізькій області. Ілюстративне фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом минулого тижня Сили оборони України продовжили наступ на Мелітопольському та Бердянському напрямках та на окремих ділянках Запорізького фронту мали тактичний успіх.

Як повідомила повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, на напрямку Мала Токмачка, Роботине Запорізької області українські захисники мали тактичний успіх та наразі закріплюються на досягнутих рубежах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог укріпився на Півдні, тому окрім замінованої території, Сили оборони стикаються ще й з бетонним інженерним укріпленням ключових панівних висот, що суттєво ускладнює просування.

Для обстрілів підрозділів Сил оборони та цивільних об’єктів ворог активно застосовував баражуючи боєприпаси «Ланцет», здійснював безуспішні спроби відновити втрачене положення південно-східніше Новоданилівки та східніше Роботине Запорізької області.

Раніше ми також писали, що на Запорізькому напрямку військовослужбовці 47-ї окремої механізованої бригади знищили ворожий ударний гелікоптер. Більш детально про це можете прочитати тут.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя