Постраждали будинки та сільськогосподарський транспорт у Запорізькій області: наслідки ворожих обстрілів, — ФОТО | Новини Запоріжжя

242 удари військові російської армії завдали по 24 населених пунктах Запорізької області впродовж 21-23 липня. Внаслідок російського обстрілу зафіксували 49 повідомлень про руйнування об’єктів інфраструктури та житлового фонду.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Із зенітно-ракетних комплексів С-300, авіації, реактивних систем залпового вогню та артилерії ворог завдав удари по регіону. Також загарбники атакував Запорізьку область безпілотними літальними апаратами.

Внаслідок ворожого обстрілу в селі Новомихайлівська спалахнув житловий будинок. Рятувальники ліквідували займання.

У селі Біленьке вибуховою хвилею та уламками снарядів пошкоджено кілька будинків, зруйновано господарські будівлі та автотранспорт.

З артилерії ворог ударив по Степногірську. Постраждала територія одного із домоволодінь, частково пошкоджено житловий будинок та присадибну споруду, особистий та сільськогосподарський транспорт.

Також після чергових актів збройної агресії правоохоронці зафіксували кілька зруйнованих будинків у Гуляйполі та Оріхові.

Усі військові злочини задокументовані правоохоронцями у рамках статті 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Наступ Сил оборони: на скільки за тиждень просунулися захисники на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя