Окупанти били по Запорізькій області з авіації, артилерії та РСЗВ: загинула людина, є руйнування, — ФОТО | Новини Запоріжжя

25 вересня ворожі війська завдали ударів із ракетних установок, авіації, артилерії та РСЗВ, застосували БПЛА по населених пунктах Пологівського та Василівського районах Запорізької області. Пошкоджень зазнала переважно житлова інфраструктура. Внаслідок артилерійських обстрілів у Плавнях загинув чоловік, осколкові поранення отримав житель Гуляйполя.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Так, в Оріхові, Преображенці, Малій Токмачці та Гуляйполі внаслідок атаки з авіації, РСЗВ та артилерії пошкоджені квартири в багатоповерхівках, зруйновано близько десяти житлових будинків. У Гуляйполі осколкові поранення отримав 64-річний чоловік, його госпіталізовано.

Учора росіяни обстріляли з артилерії територію Степногірської ОТГ. Пошкоджені домоволодіння місцевого населення. Смертельно поранений 70-річний житель села Плавні.

За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження, правова кваліфікація злочинів – ч.ч. 1, 2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Через російські обстріли у Запорізькій області загорівся будинок, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя