Ночують на території Запорізької АЕС: окупанти намагаються сховатися від «бавовни»

Ночують на території Запорізької АЕС: окупанти намагаються сховатися від "бавовни".

Ночують на території Запорізької АЕС: окупанти намагаються сховатися від "бавовни". Фото: t.me/energoatom_ua

На тимчасово окупованих територіях виникли неспокої серед російських силовиків через події, які розгорнулися в Енергодарі. Зокрема, у Енергодарі Запорізької області днями повідомлялося про «бавовну» – дрон влетів у будівлю, в якій перебували російські силовики.

Місцеві мешканці, які очікують прихід українських Збройних сил України, відчувають натхнення внаслідок цих подій і приймають їх з підвищеним настроєм. Про це 24 Каналу розповів міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У той же час російські окупанти та колаборанти, які залишаються на території Енергодара, відчувають страх за своє життя і намагаються знайти безпечне притулок. Деякі з них ночують на території промислового об’єкта Запорізької атомної електростанції, що контролюється окупантами, і це так зване вище керівництво військове і керівництво адміністрації окупаційної влади.

Дмитро Орлов також наголосив, що певна частина колаборантів вже покинула місто, оскільки розуміє, що українські захисники наближаються. За звітність та участь у псевдовиборах, оголошених окупантами, буде нести відповідальність згідно з законодавством.

Ці події відображають настрої та ситуацію на тимчасово окупованих територіях.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя