На Запорізькому напрямку окупанти посилюють оборону | Новини Запоріжжя

Російські окупаційні війська намагаються утримати свою лінію оборони, тому посилюють свою оборону. Мешканці тимчасово окупованих територій Запорізької області спостерігають рух техніки й збільшення російських загарбників.  

Про це повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

Мешканці Мелітопольського та Бердянського районів фіксують рух техніки та збільшення кількості російських військовослужбовців на запорізькому відтинку фронту.

«Техніку та озброєння везуть і з боку Криму, і через Новоазовськ-Маріуполь. Поки що живу силу противника доставляють з усіх регіонів РФ. Як наслідок: збільшення числа шпиталів окупантів та безперервна робота крематоріїв на тимчасово окупованих територіях», — йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у курортному місті Запорізької області значно побільшало окупантів. Останні кілька тижнів окупантів розселяють по селах, які знаходяться ближче до фронту. Є повідомлення, що заселене село Осипенко, Трояни, заселяється Довге.

Російські загарбники облаштували кілька мобільних крематоріїв у Запорізькій області. Тіла спалюють фактичні безперервно. Також є братські могили у Пологівському та Василівському районах. За повідомленнями мешканців у Молочанську, окупанти спалюють тіла своїх військових прямо в ямах.

Крематорії що в Бердянську й Мелітополі працюють цілодобово. Мешканці часто скаржаться на сморід у цих містах.

В Запорізькій області взяли в полон зрадника України, який воював на боці окупантів

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя