На Запорізькому напрямку наші захисники відбили атаку російської піхоти

На Запорізькому напрямку наші захисники відбили атаку російської піхоти -

На Запорізькому напрямку наші захисники відбили атаку російської піхоти — фото: akzent.zp.ua

На Запорізькому напрямку, відбулася значна подія. 65-та бригада успішно відбила атаку російської піхоти на Токмацькому напрямку.

В мережі опублікували відео з написом: 65-та бригада скидами добиває російську піхоту на Токмацькому напрямку, що спробувала піти на штурм.

Відео вже було геолоковане — бій відувся на ділянці дороги між населеними пунктами Новопрокопівка та Роботине. Відомо, що танк було підбито ще кілька тижнів тому.

На Запорізькому напрямку наші захисники відбили атаку російської піхоти -На Запорізькому напрямку наші захисники відбили атаку російської піхоти — фото: akzent.zp.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Водночас Генеральний штаб ЗСУ та ЗОВА повідомляють, що на Запорізькому напрямку противник 11 разів безуспішно намагався відновити втрачені позиції біля Роботиного Запорізької області. Також наші воїни відбили 4 атаки окупантів західніше Вербового Запорізької області.

— Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту, — йдеться у зведенні.

У свою чергу військовослубюовець 24 штуромовго батальйону «Айдар», відомий блогер Станіслав Бунятов («Осман») повідмив про вчорашню спробу масованого штурму росіян на Запорізькому напрямку. Більшість атак було відбито з дуже вликими втратами для росіян. Проте кілька позицій втрачено, також є полонені з обох боків.

Російські джерела підтверджують великі втрати свої сил під час штурмів на Мелітопольському напрямку. Детальніше дивіться на відео, де командир відчитує залишки штурмової групи росіян, що після перших ударів побігли та кинули своїх колег.

За даними OSINT-аналітиків на Токмацькому напрямку лінія зіткнення значних змін не зазнала.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя