Куди краще інвестувати гроші?

Українці, які мають заощадження, часто задумуються, куди їх варто інвестувати. В інтернеті можна знайти дуже багато пропозицій, їх часто активно рекламують і демонструють як однозначно перспективні. Та далеко не усі чинні програми справді є такими, тому попередньо слід докладно вивчити кожну пропозицію, щоб не припуститися помилки.

Компанія dfo.com.ua допоможе вкласти гроші у найперспективніший напрямок – нерухомість. Це завжди вигідне джерело для інвестицій, адже його актуальність з роками тільки зростає. Можна придбати, наприклад, об’єкт для постійної оренди туристам, адже багато мандрівників люблять винаймати квартири або будинки, а не платити за номер у готелі.

Особливості інвестування в нерухомість

В Україні ринок нерухомості постійно розвивається, з’являється багато привабливих для туризму, постійного проживання, використання для роботи чи у комерційних цілях об’єктів. Щоб вкладати гроші, не потрібно довго розбиратися з процесом, як, наприклад, у випадку криптовалюти. Ризики мінімальні, тому такий варіант для інвестицій вважається найбільш безпечним.

Особливо великий попит мають новобудови, адже це більш комфортне й сучасне житло. Експерти вважають, що в майбутньому хрущівки будуть продаватися дешевше, проте це залежить від району розташування. Будь-яка нерухомість, що знаходиться в історичному центрі туристичного міста, поруч із визначними пам’ятками та об’єктами, завжди буде ліквідною.

Компанія DOVGIY FAMILY OFFICE розглядає інвестування як перспективний і важливий для подальшого розвитку держави напрямок. При виборі об’єктів для вкладників тут звертають увагу лише на ті, які точно мають потенціал. Так, завжди знаходять оптимальні рішення для будь-якого замовника, щоб у нього вийшло, в результаті, отримати гарний прибуток.

Чому варто інвестувати в нерухомість

Актуальні приклади показують, наскільки безпечним та завжди актуальним є такий напрямок. Зокрема, у 2020 році через світову пандемію коронавірусу туристична нерухомість перестала приносити прибуток через зниження кількості мандрівників. Проте зараз, коли ситуація стабілізувалася, такі об’єкти знову є стабільним джерелом пасивного доходу.

Варто виділити декілька переваг інвестування в нерухомість:

  • безпека. Якщо ціни й падають, то ненадовго, а потім, як показує практика, зростають знову;
  • можливість отримувати постійний прибуток. Так, квартиру, будинок або офіс зручно здавати в оренду на короткий або довгий термін туристам або іншим людям;
  • свобода в тому, як розпорядитися об’єктом. Ще одна квартира ніколи не буде зайвою, адже до неї можна переїхати, надати її дітям для проживання тощо.

В майбутньому нерухомість можна буде придбати за вдвічі або навіть втричі вищою ціною – це ще одна чудова можливість додатково заробити.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя