Футбольний матч у Запоріжжі завершився масовою бійкою (відео)

Футбольний матч у Запоріжжі завершився масовою бійкою.

Футбольний матч у Запоріжжі завершився масовою бійкою. Скріншот із відео

У Запоріжжі під час матчу турніру Першої ліги 8х8 сталася масова бійка. Конфлікт стався між футболістами аматорських команд Coffee Art та «Гепард».

Інцидент стався на 45-й хвилині матчу 16 туру аматорської першості. Як пише «Обозреватель», ініціатором побоїща став футболіст «Гепарда». В один з моментів він забув, що вийшов грати у футбол і почав бити суперника..

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інцидент стався на 45-й хвилині матчу 16 туру аматорської першості. Гравець Coffee Art у невинній ситуації відбирав м’яч у ініціатора бійки, але тому здалося, що проти нього зіграли грубо. У результаті він ударив свого кривдника ногою по голові. Варто зазначити, що він бив опонента вже тоді, коли той лежав на газоні.

За постраждалого одразу заступилися гравці по його команді, після чого на поле вибігли інші люди та почалася масова бійка, під час якої її учасники показували усі навички змішаних єдиноборств.

У результаті тренер Coffee Art заявив, що забирає команду з поля. Інцидент трапився за рахунку 3:1 на користь «Гепарда». Після відходу Coffee Art з поля їм зарахували технічну поразку з рахунком 0:3.

У Запорізькій асоціації футболу поки що ситуацію не коментували.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя