Дають добу для збору речей: в Запорізькій області окупанти займають будинки місцевих

Дають добу для збору речей: в Запорізькій області окупанти займають будинки місцевих.

Дають добу для збору речей: в Запорізькій області окупанти займають будинки місцевих. Фото: pixabay.com

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські окупанти продовжують вживати заходи щодо «націоналізації» квартир і будинків місцевих мешканців.

Як повідомив міський голова Мелітополя, Іван Федоров в етері телеканала «Ми-Україна», російські окупаційні війська не обмежуються лише власниками майна, які виїхали з окупованих регіонів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Замість цього, вони також виселяють місцевих мешканців з їхніх житлових приміщень, якщо це вимагається їхніми потребами. Людям надається лише один день на збір речей і виселення зі своїх будинків.

— Якщо окупантам потрібен будь-який будинок чи квартира, то немає значення, чи проживають у ньому мешканці. Найбільше, що вони дають — це добу на збір речей та виселення. Ми знаємо безліч таких прикладів, — заявив Федоров.

Міський голова Мелітополя також повідомив, що російські загарбники обіцяють виділяти житло російським силовикам і колабораціоністам, які працювали на окупантів.

Найбільше випадків так званої «націоналізації» спостерігається у прифронтових містах і селищах Запорізької області, включаючи Токмак, куди наразі звозять загарбників.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя