Через ворожий обстріл Гуляйполя постраждала родина: травмовано четверо людей

Через ворожий обстріл Гуляйполя постраждала родина: травмовано четверо людей.

Через ворожий обстріл Гуляйполя постраждала родина: травмовано четверо людей. Ілюстративне фото: t.me/pgo_gov_ua/13127

За минулу добу, 9 серпня, російська армія здійснила 82 удари по 21 населеному пункту в Запорізькій області. В Гуляйполі внаслідок ворожого удару постраждала родидина з чотирьої людей.

Як повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, в Гуляйполі постраждали четверо людей: жінки 55 та 66 років й чоловіки 39 та 68 років. Всіх травмованих доставили на лікування до Запоріжжя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За минулу добу ворог здійснив 68 артобстрілів по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новоандріївки, Новодарівки, Левадного, Білогір’я, Червоного, Степногірська, Степового, Плавнів, Малих Щербаків, П’ятихаток, Лобкового та Кам’янського.

Також зафіксовано чотири авіаційні удари по Оріхову та Малій Токмачці, чотири БпЛА-атаки на Гуляйполе, Малинівку, Ольгівське та Новодарівку, чотири обстріли з РСЗВ по Гуляйполю, Залізничному, Ольгівському й Левадному та два ракетні удари по Запоріжжю й Підгірному.

Внаслідок атак зафіксовано 54 повідомлення про руйнування житлових будинків, освітніх закладів та інших соціальних об’єктів інфраструктури.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя