Багато поранених: у Запорізькій області безпілотник вдарив по виборчій дільниці окупантів

В окупованій Кам’янці-Дніпровській БпЛА СБУ атакували "виборчу дільницю", де зібралися зрадники.

В окупованій Кам’янці-Дніпровській БпЛА СБУ атакували "виборчу дільницю", де зібралися зрадники. Фото: pravda.com.ua

Служба безпеки України виконала операцію на території, що перебуває під окупацією в Запорізькій області. Безпілотні літальні апарати (БпЛА) атакували виборчу дільницю, де зібралися особи, які співпрацюють з окупаційними військами.

Спеціальна операція відбулася в окупованому Кам’янці-Дніпровському (Василівський район Запорізької області), де українські БПЛА нанесли удар по «виборчій дільниці». Саме там відбувалися зібрання «голів виборчих комісій» району. Про це інформує видання «Українська правда» з посиланням на свої власні джерела.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— За нашими джерелами, приблизно 30 співробітників-колаборантів зібралися на цьому зібранні, їх супроводжували військові з Російської Федерації, включаючи «кадирівців». БпЛА провели атаку у кілька етапів, відомості свідчать про кілька поранених, — зазначено у повідомленні.

Місто оточено російськими військовими, які активують свої засоби радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони та інше озброєння. Однак, як виявилося, захистити зрадників вони можуть лише на словах. 

— Успішна атака СБУ – черговий сигнал всім колаборантам, що працювати на Росію небезпечно для життя та здоров’я, — підкреслило джерело.

Нагадаємо, що 24 серпня в тимчасово окупованому Кам’янці-Дніпровському стався вибух. Пошкоджена будівля, де базувалася так звана окупаційна поліція.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя