106 влучань, поранені мешканці, зруйновані будинки та квартири: наслідки обстрілів Запорізької області за добу, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У Запорізькій області за добу поліцейські задокументували наслідки 106 ворожих влучань та 22 повідомлення про руйнування об’єктів інфраструктури. 29 серпня було поранено трьох мирних мешканців.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Під час ворожого артилерійського обстрілу Кам’янського Василівського району поранення отримали чоловіки 38 та 40 років, а також 51-річна жінка, їх доставили до лікарні.

У результаті артобстрілу Степногірська був пошкоджений багатоповерховий будинок, зруйновані квартири місцевих мешканців. На пологівському напрямку ворог застосував безпілотники, атакував з авіації. Постраждали приватні будинки громадян.

Упродовж доби війська РФ обстрілювали територію регіону з реактивних систем залпового вогню, артилерії, авіації, застосовували БПЛА. Зруйновані житлова та цивільна інфраструктури Пологівського та Василівського районів. Тільки за вчора ворог здійснив 91 артилерійський обстріл.

За всіма фактами слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Значні руйнування, відсутність мешканців та українські прапори: що відбувається у звільненому Роботиному на Запоріжжі

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя