ЗСУ завдали ударів по складах РФ під Василівкою: Федоров розповів про наслідки

ЗСУ завдали ударів по складах РФ під Василівкою: Федоров розповів про наслідки

ЗСУ завдали ударів по складах РФ під Василівкою: Федоров розповів про наслідки Фото: hromadske.ua

Сили оборони України завдали удару по техніці росіян і складах боєприпасів на окупованій частині Василівського району Запорізької області. З’явилися подробиці.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, після «бавовни» в Мелітополі поблизу Моторного заводу, де ліквідовано кілька десятків російських офіцерів і поранений командувач 58 армії, окупанти й досі розбирають завали свого штабу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров розповів, що у Василівському районі неподалік лінії фронту «прилетіло» по техніці та складах боєприпасів армії РФ. Детонація тривала кілька годин.

Також ЗСУ завдали ударів по місцях базування окупантів в районі села Пришиб. Росіяни тікали по полю і намагалися вивезти те, що вціліло.

За словами Федорова, чим більше «прилітає» окупантам, тим сильніший терор вони влаштовують.

Нагадаємо, що 19 вересня мер Мелітополя Іван Федоров повідомив про щонайменше 5 гучних вибухів в місті. Тоді найгучніше було в районі заводу «Автокольорлит».

Сьогодні джерела у Службі безпеки України повідомили, що СБУ та ЗСУ днями вдарили по секретній базі окупантів у тимчасово окупованому Мелітополі. Внаслідок ракетної атаки є поранені серед російських командувачів.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя