Зруйновано п’ятиповерхівку та територію лікарні: наслідки ворожої атаки по Запорізькій області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Військові російської армії скинули авіаційні бомби на Оріхів та Новоданилівку 25 липня. Внаслідок авіаційних ударів постраждала лікарня та багатоповерховий житловий будинок.

Про це повідомляють у Національній поліції у Запорізькій області.

Ворог вкотре скинув авіаційні бомби на Оріхів. Одним із влучань зруйновано територію місцевої лікарні, іншим — п’ятиповерховий будинок, по якому загарбники вже завдавали удари. Вибуховою хвилею та осколками пошкоджено машини та прилеглі будинки мешканців Оріхова.

Внаслідок ворожої атаки з травмами голови до лікарні були доставлені чоловіки 50 та 55 років.

Військові РФ також обстріляли з артилерії населені пункти в Степногірській об’єднаній територіальній громаді. Пошкоджено житло та майно місцевих мешканців.

Усього минулої доби ворог завдав 79 ударів по 21 населеному пункту Запорізької області. Правоохоронці зареєстрували 34 повідомлення про руйнування. За всіма фактами слідчі поліції та Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Окупанти планують видавати «ліцензії» на видобуток корисних копалин у Запорізькій області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя