Зруйновано й пошкоджено будинки, постраждали люди: вночі ворог атакував Запоріжжя дронами, частину з яких збили, — ФОТО | Новини Запоріжжя

В ніч на 28 березня військові російської окупаційної армії атакували Запоріжжя «Shahed-131/136». Силами протиповітряної оборони було збито 11 безпілотників.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

Вночі ворог атакував транспортну інфраструктуру Запорізької області. Є влучання, але люди не постраждали. Натомість маневрування ворожих дронів над житловими кварталами Запоріжжя призвело до падіння уламків збитих безпілотників у приватний сектор. Сталося займання, яке оперативно ліквідували рятувальники.

«Бойова робота з відбиття ворожих повітряних атак часом може призводити до падіння уламків. Будьте обачними та свідомими, обов’язково переходьте в укриття під час повітряної тривоги», — нагадують в оперативному командуванні «Південь».

Внаслідок нічної ворожої атаки постраждали дві жінки. У них легкі поранення.

Анатолій Куртєв, виконуючий обов’язки міського голови, уточнює, що внаслідок російської атаки постраждали будинки приватного сектору у трьох районах Запоріжжя. Наразі відомо, що напівзруйновані 5 будинків, ще понад 40 — пошкоджено.

На місцях вже працюють всі профільні служби.

Якщо ваша оселя постраждала, повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) чи з мобільних (061) 787 15 80; (050) 414 15 80; (067) 656 15 80.

«Міг вийти на пенсію, але продовжив працювати»: дружина розповіла про загиблого, під час удару по Дніпровській ГЕС, водія тролейбуса

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя