Жителів Оріхова закликають евакуюватись через інтенсивні обстріли

Жителів Оріхова просять максимально швидко евакуюватись.

Жителів Оріхова просять максимально швидко евакуюватись. Фото: wikipedia.org

У напрямку Оріхова ворог продовжує зосереджувати найбільші зусилля, тому мешканців Оріхівської громади закликали евакуюватись.

Людям пропонують виїхати до санаторіїв в Трускавці, Миргороді, також є варіант проживання в Польщі. Про це повідомили в Оріхівській міській військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог щодня обстрілює Оріхів, руйнуючи житлові будинки та цивільну інфраструктуру. Незважаючи на інтенсивні обстріли, в місті досі залишаються люди.

Повідомляється, що зараз є вільні міста у геріатричних відділеннях Західної України, є можливість отримання соціальних послуг стаціонарного догляду, для осіб похилого віку та осіб з інвалідністю (які мають статус ВПО) на базі Трускавецького санаторію «Батьківщина» та Спеціалізованого Миргородського санаторію «Слава».

Окрім цього, польська громадська організація «Чистий світ» може допомогти з проживанням та триразовим харчуванням громадянам України в Польщі. Термін проживання від 30 днів до 120 днів (за умовами польського законодавства).

Жителів Оріхова, які бажають виїхати з міста і скористатись одним з наведених варіантів проживання, просять телефонувати 099 609 41 43.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя