Зеленський зустрівся з бійцями, які боронять Україну на Запорізькому напрямку

Зеленський відвідав бойові бригади на Запорізькому напрямку.

Зеленський відвідав бойові бригади на Запорізькому напрямку. Фото: president.gov.ua

Під час робочого візиту до Запорізької області президент України Володимир Зеленський відвідав командні пункти військових бригад, які активно беруть участь у визволенні нашої країни.

Як повідомили в Офісі Президента, Володимир Зеленський оглянув стан справ в 148-й окремій артилерійській бригаді, 82-й окремій десантно-штурмовій бригаді та 71-й окремій єгерській бригаді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Президент детально дізнався про актуальну воєнну ситуацію в зоні відповідальності цих бригад та про заходи, які вони приймають для звільнення території України від окупаційних сил.

Також обговорив з командувачами тактику протистояння безпілотним літальним апаратам ворога.

Під час спілкування з військовими, була приділена увага їхнім потребам та актуальним питанням.

Президент нагородив бійців, які проявили мужність та відвагу у захисті суверенітету та територіальної цілісності України на Запорізькому напрямку.

Президент також нагородив захисників і захисниць Операційного Спільного Угруповання «Таврія» орденами Богдана Хмельницького І-ІІІ ступенів, орденами «За мужність» І-ІІІ ступенів та орденами княгині Ольги ІІІ ступеня.

Президент висловив вдячність військовослужбовцям за їхню велику службу та жертву заради України, побажав перемоги та безпечного повернення до рідних для кожного з них, і закликав до їхньої подальшої мужності та відданості.

Також відбулася хвилина мовчання на вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців та всіх, хто віддав життя за свободу та незалежність України.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя