Завищував показники, щоб отримати премію: у Запоріжжі керівнику ТЦК оголосили підозру

Завищував показники, щоб отримати премію: у Запоріжжі керівнику ТЦК оголосили підозру.

Завищував показники, щоб отримати премію: у Запоріжжі керівнику ТЦК оголосили підозру. Фото: zp.npu.gov.ua

Правоохоронні органи виявили факт підробки документів начальником одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки в Запоріжжі. 

За даними ГУ Нацполіції Запорізької області, голова ТЦК під час розгляду справ про адміністративні порушення, які передбачені  за порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку, фальсифікував документи. Головна мета його дій полягала в збільшенні своїх службових показників і отриманні премій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зокрема, згідно з інформацією поліції, у випадках відсутності протоколів про адміністративні порушення він створював та видавав адміністративні рішення з недійсними даними. Всього було виявлено 18 підроблених офіційних документів.

31 серпня йому було оголошено підозру за службове підроблення документів. На нього може чекати штраф або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той же строк.

Раніше ми також повідомляли, що печерський районний суд Києва заарештував із правом на внесення застави у розмірі трьох мільйонів гривень колишнього керівника Запорізького обласного військкомату, який організував бойові виплати для свого оточення.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення РФ на військову службу до Збройних сил України призвали понад 20 тисяч жителів Запорізької області. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя