Захисник із Запорізької області загинув унаслідок ворожого обстрілу напередодні свого 26-річчя | Новини Запоріжжя

Під час ворожого обстрілу із реактивних систем залпового вогню загинув мешканець села Августинівка. 20 жовтня перестало битися серце Сергія Волікова. До свого 26-го дня народження захисник не дожив шість днів.

Про це повідомив Денис Коротенко, голова Широківської територіальної громади.

До початку повномасштабного вторгнення РФ до України Сергій працював токарем. Та торік у грудні він змінив інструменти на зброю. Захисник проходив професійні навчання в Англії та Польщі, де вдосконалив свої знання для виконання бойових завдань.

Знайомі та вчителі згадують, що Сергій був щирим, усміхненим та дуже працьовитим. Ці риси дуже добре виявлялася і на службі.

Минулої п’ятниці Сергій Воліков отримав смертельне поранення під час ворожого обстрілу з реактивних систем залпового вогню під Макіївкою.

«Дуже гірко, коли помирають такі молоді, сповнені планів на життя жителі громади. Тому прошу пам’ятати кожного якою ціною нам дається відносно мирне та спокійне життя на рідній землі — ціною нездійснених планів таких молодих хлопців як Сергій. Я висловлюю щирі співчуття матері, сестрі та двом племінникам Сергія», — написав голова громади.

Все, що лишилось від квартири — картина: внаслідок ракетного удару по Запоріжжю загинуло подружжя.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя