Загиблих двоє: рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі

Загиблих двоє: рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі -

Загиблих двоє: рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі — фото: facebook.com/DSNSZP

Збільшилася кількість загиблих внаслідок обстрілу села Біленького у Запорізькому районі. Загинули двоє людей.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області, ще двох людей травмовано.

Внаслідок ворожої атаки пошкоджено п’ять приватних будинків. В одному з них рятувальники знайшли тіло людини без ознак життя. Наразі роботи вже завершено.

Рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі -Рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі — фото: facebook.com/DSNSZPРятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі -Рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі — фото: facebook.com/DSNSZPРятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі -Рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі — фото: facebook.com/DSNSZPРятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі -Рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі — фото: facebook.com/DSNSZPРятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі -Рятувальники показали наслідки обстрілу села у Запорізькому районі — фото: facebook.com/DSNSZP

Нагадаємо, 7 жовтня близько 07:45 російська армія здійснила обстріл одного із населених пунктів Запорізького району. Як повідомляли в ЗОВА, це було село Біленьке. На місці події працювала газова служба, яка перекрила пошкоджену газову трубу та медичну службу.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя