За останній місяць окупанти розширили укріплення поблизу Бердянська, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Військові російської окупаційної армії продовжують зміцнюватись на своїх позиціях та зводити оборонні споруди на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Впродовж минулого місяця ворог розширив свої укріплення.

Про це повідомляє «Бердянськ Сьогодні».

Згідно з супутниковими знімками російські військові розширили свої укріплення в порівнянні з червнем. За селом Андріївка лінія окопів стала довшою. Ці оборонні споруди перетинають трасу Т0815, що йде з Оріхівського та Пологівського районів на південь у бік Бердянська.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький» ворог збудував багатокілометрові фортифікаційні споруди, якими поєднав два населені пункти Запорізької області. Облаштував захищені бетоновані інженерні укріплення на Бердянському та Мелітопольському напрямках

Ворог за місяць вирив десятки кілометрів окопів навколо Бердянського району. Також ворог будує лінії оборони з води.

Окупанти збудували потужну оборону на Запорізькому напрямку. В мереі опублікували аналіз російської оборонної мережі та польових укріплень однієї з дільниць Запорізького фронту.

Також у мережі з’явилися знімки того, як виглядають лінії оборони російських загарбників у Запорізькій області.

Два десятки гелікоптерів з’явилися на Бердянському аеродромі нещодавно. Це підтверджують супутникові знімки за 31 травня.

Окупанти збудували дамбу й затопили поля у Запорізькій області, — ВІДЕО. На сьогодні Запорізька область у десятки разів більш замінована, ніж інші регіони.

На Запорізькому напрямку ворог зазнав серйозних втрат.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя