За добу росіяни 45 разів обстріляли Запорізьку область: зруйновано 27 об’єктів інфраструктури, – ФОТО | Новини Запоріжжя

За минулу добу, 14 липня, поліцейські задокументували 45 ворожих влучань по містах і селах Запорізької області

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Від збройної агресії окупаційних військ страждає місцеве населення Пологівського та Василівського районів. Поліцейські зафіксували 27 зруйнованих об’єктів інфраструктури.

Противник продовжує активно застосовувати авацію на Оріхівському напрямку – влучання зафіксовані в самому районному центрі, Омельнику, Малій Токмачці, Новоданилівці. Крім того окупанти гатили з артилерії по Гуляйполю, Залізничному, Гуляйпільському, Успенівці, Новодарівці, Чарівному, Червоному, Левадному, Успенівці, Степному, Степногірську.

Внаслідок ворожого обстрілу  зруйнований підприємницький об’єкт в Оріхові, також у місті та сусідніх селах пошкоджені будинки. Інформації щодо постраждалих не надходило.

За всіма фактами російських воєнних злочинів слідчі поліції та управління СБУ в Запорізькій області відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Російська армія вночі атакувала Запоріжжя: вдарила по інфраструктурному об’єкту, є постраждалий, – ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя