У росіян є серйозний некомплект у лавах силовиків на окупованій території: намагаються набрати місцевих | Новини Запоріжжя

Росіяни не можуть доукомплектувати службу «поліцаїв» на окупованій території — намагаються набрати співробітників серед місцевих мешканців, але марно.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Наразі на окупованій території півдня, куди входить і Запорізька область, в окупантів некомплект у лавах так званих правоохоронців, й ворог вимушений додатково завозити своїх «фахівців». Аби вирішити це питання, у Москві наказали колаборантам провести додатковий набір з місцевих мешканців.

Для виконання завдання ворог зменшив вимоги до кандидатів, фактично тепер можна влаштуватися на таку роботу без будь-якої освіти, необхідно мати лише паспорт РФ. Навчити репресувати українців обіцяють вже згодом.

«Зауважимо, що на тимчасово окупованій території поліція займається лише примусовою паспортизацією та каральними обходами населених пунктів щодо виявлення «нелояльного населення». Саме це робить їх законними мішенями для Руху Опору», — зазначає Центр спротиву.

Навчання в окупації у Запорізькій області: силовики ходять по школах, а завезені вчителі перевіряють телефони дітей

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя