Ворог завдав удар «Іскандером» по Запорізькому району, — ФОТО | Новини Запоріжжя

У п’ятницю 3 листопада російські військові завдали 126 ударів по 26 містам та селам Запорізької області. Ворог завдав удари з артилерії, з реактивних систем залпового вогню обстріляв Степногірськ та атакував безпілотниками Пологівський та Василівський райони.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Вчора ворог завдав ракетний удар по селу Зарічне Запорізького району. За уточненими даними удар було завдано «Іскандер-М». Поранення різного ступеня тяжкості отримали 9 людей. Усіх госпіталізували до лікарні.

Загалом у Запорізькій області внаслідок ворожих обстрілів 3 листопада зруйновано близько 40 будинків. Деякі з них зайнялись після російських обстрілів. Ще в частині будинків вибито вікна та двері, розбито дахи, пошкоджено територію домоволодінь.

На місцях ударів працювали правоохоронці, парамедики поліції, рятувальники та інші профільні служби. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

У Запорізькій області ворог продовжує «націоналізувати» квартири: як це відбувається та скільки об’єктів уже націоналізовано.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя