Ворог завдав вісім авіаударів по Запорізькій області: є поранені та руйнування | Новини Запоріжжя

З авіації, артилерії, реактивних систем залпового вогню та безпілотників вчора ворог атакував Запорізьку область. Всього було завдано 360 ударів по 10 містам та селам. Зафіксовано півсотні повідомлень про руйнування житла.

Про це повідомив Іван Федоров, очільник Запорізької обласної військової адміністрації.

Вчора російські військові завдали три авіаційні удари по Веселянці Запорізького району. Внаслідок обстрілу виникли загоряння гаража та житлового будинку. Рятувальники оперативно їх приборкали, кажуть в ДСНС в Запорізькій області. Внаслідок авіаударів травмована жінка, також пошкоджені будинки та господарчі споруди.

Ще п’ять авіаційних ударів ворог завдав по Оріхову та Роботину. Крім того, Левадне та Роботине загарбники чотири рази обстріляли з реактивних систем залпового вогню.

Не припиняють окупаційні війська й масовані атаки безпілотниками. Вчора ворог 125 разів атакував ними Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку.

Російські військові накрили артилерійським вогнем Гуляйполе, Новоандріївку, Малу Токмачку, Роботине, Левадне, Верхню Терсу, Копані та Малинівку, завдавши 223 удари.

Пошкоджено будинки, заклади освіти та здоров’я: озвучені наслідки ракетних ударів по Запоріжжю, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя