Ворог за підтримки авіації сім разів атакував українські позиції на Оріхівському напрямку | Новини Запоріжжя

На Оріхівському напрямку ворог за підтримки авіації сім разів атакував позиції українських захисників в районах населених пунктів Роботине Запорізької області та Старомайорське Донецької області. Авіаційних ударів зазнала Новодарівка Запорізької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 21 березня.

Під артилерійським вогнем були близько 150 населених пунктів України, серед них — Запорізька область.

Протягом минулої доби на всьому українському фронті відбулося 70 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав чотири ракетних та 69 авіаційних ударів, здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

У ніч на 21 березня противник атакував Україну двома балістичними/аеробалістичними ракетами «Іскандер-М» та «Кинджал», а також 29 крилатими ракетами Х-101 і Х-555. Основний напрямок удару – Київ. Усі ворожі ракети були збиті на Київщини.

Протягом доби авіація Сил оборони України завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Підрозділи ракетних військ вдарили по складу боєприпасів окупантів.

Нагадаємо, 20 березня ворог завдав 319 ударів по дев’яти населених пунктах Запорізької області. Мирні жителі не постраждали. Надійшло 35 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Життя на окупованій території Запорізької області після псевдовиборів: обшуки, стеження та підготовка до мобілізації

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя