Виготовляв «зуби дракона» та будував дороги для окупантів: повідомлено про підозру підприємцю із Запорізької області | Новини Запоріжжя

Мелітопольський підприємець Ігор Скоробогатько після окупації районного центру почав працювати на російських загарбників. Власник будівельного холдингу виготовляє для агресора фортифікаційні споруди та ремонтує автодороги. Наразі йому заочно повідомлено про підозру за статтею 111-2 «Пособництво державі-агресору» Кримінального кодексу України.

Про це повідомляють у Службі безпеки України.

У жовтні 2022 року Скоробогатько отримав від російських окупантів велике замовлення — виготовлення понад 1000 протитанкових загороджень. Такі «зуби дракона» російські військові встановлюють уздовж своїх ліній оборони, аби стримати контрнаступ Збройних сил України.

Фігуранта справи, за вказівкою гауляйтера Євгена Балицького, призначили також керівником «націоналізованого» окупантами «Мелітопольського асфальтобетонного заводу».

Влітку минулого року, на потужностях заводу, було розпочато реконструкцію траси «Мелітополь-Бердянськ», по якій російські військові перекидають особовий склад та військову техніку територією регіону, а також до Криму та назад.

Інформував ворога про переміщення української техніки: затримано співробітника Запорізької ОВА, — ФОТО, ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя