В Запорізькій області загарбники створили чергову пропагандистську організацію | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російська окупаційна влада продовжує «зомбувати» населення. Чергову організацію для пропаганди «руського мира» створили для дітей.

Про це в етері телемарафону повідомив Іван Федоров, міський голова Мелітополя.

В тимчасово окупованому Мелітополі вже існує близько 10 різних організацій, таких як «Юная армия» чи «Юг молодой», де загарбники насаджують дітям російську пропаганду. На сьогодні окупанти створили ще одну.

«Створили чергову організацію, в якій збираються «зомбувати» наших дітей. Назвали її «Степной орел», — каже Іван Федоров. — Ворог намагається створити інформаційний вакуум і насичувати пропагандою, і, звичайно, обмежити в усіх правах наших людей».

Наразі окупаційна влада шукає керівників та вихователів, які будуть там працювати з весни наступного року.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», для того, щоб знайти союзників серед студентів, окупанти відкрили «школу блогерів» на півдні України. Ворог сподівається знайти колаборантів з-поміж студентів, які в пошуках слави погодяться створювати пропагандистський контент.

Днями до суду скерували обвинувальний акт відносно 44-річного голови, так званого «регіонального штабу в Запорізькій області всеросійського дитячо-юнацького військово-патріотичного громадського руху «Юнармія». Діяльність організації спрямована, зокрема, на знищення національної ідентичності українців, формування у підлітків позитивної мотивації до проходження військової служби у збройних силах країни-агресора, на підтримку політики окупаційної влади РФ.

Медичний терор на окупованій частині Запорізькій області: батьки з дітьми не можуть потрапити на прийом до профільних фахівців.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя