В Запоріжжі хлопець заступився за колегу, за що отримав удар ножем

Залицявся до продавчині: в Запоріжжі відвідувач магазину вдарив ножем хлопця.

Залицявся до продавчині: в Запоріжжі відвідувач магазину вдарив ножем хлопця. Фото: zp.npu.gov.ua

В п’ятницю вдень, 22 вересня, в Хортицькому районі Запоріжжя 29-річний місцевий житель наніс тяжке ножове поранення чоловіку в магазині. Зловмисника вдалось затримати поліцейським.

Як встановили правоохоронці, в одному з магазинів відвідувач, що знаходився в стані алкогольного сп’яніння почав залицятись до продавчині. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що за продавчиню вступився 20-річний колега, який вивів залицяльника на вулицю. Той дістав ніж і вдарив молодого хлопця в область пахви. Нападник втік. 

Дві жінки, які стали свідками події затампонували рану потерпілому, що стікав кров’ю, та викликали «швидку медичну допомогу».

29-річного нападника вдалось розшукати і затримати впродовж кількох годин. Вирішується питання повідомлення йому про підозру у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження.

Залицявся до продавчині: в Запоріжжі відвідувач магазину вдарив ножем хлопця.Залицявся до продавчині: в Запоріжжі відвідувач магазину вдарив ножем хлопця. Фото: zp.npu.gov.ua

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя