В захопленому Енергодарі стався вибух під час наради керівників окупаційної поліції, – ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Стали відомі деталі сьогоднішнього вибуху в Енергодарі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР МО).

Як вже писав «Перший Запорізький», сьогодні вранці вибух пролунав у будівлі окупаційних «правоохоронців».

Як стало відомо, в той час була призначена нарада керівників міської «поліції».

«Орієнтовно о 09.23 в кабінеті начальника поліції пролунав потужний вибух. Внаслідок цього чисельні поранення отримали: начальник міського відділу полковник МВС Росії Павло Чесанов (Чувашська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів. Одразу після вибуху їх було терміново доправлено до місцевої лікарні», – повідомили у  ГУР МО.

Після оперативного обстеження поранених з окупованого Мелітополя було терміново викликано три реанімобіля. Вже звідти планується евакуація військовими гелікоптерами на територію РФ.

Як повідомили у військовій розвідці, будівлю, окрім розміщення управління «поліції», використовували в якості помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася на 3-5 поверхи.

«На даний час район події заблоковано. Можливість пересування містом для цивільних осіб суттєво обмежено. В місті повністю вимкнено мережу Інтернет», – повідомили у Головному управлінні розвідки.

Забезпечив оформлення ліцензій: експрацівника Запорізької АЕС судитимуть за співпрацю з агресором

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя