В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ

В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ. Ілюстративне фото: news.online.ua

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області було підірвано легковик, у якому знаходились російські військові. Внаслідок отриманих травм загарбники не вижили. Стало відомо, що в автівці знаходився співробітники ФСБ.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки України, 23 жовтня у Бердянську рух спротиву загарбникам підірвав авто з чотирма співробітниками ФСБ. Вибух стався на вулиці Мічуріна біля готелю Jasmin Guest-House, де облаштувалися працівники ФСБ. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначаєтсься, що серед ліквідованих у Бердянську окупантів — російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

У відповідь окупаційна влада запровадила комендантську годину у місті. Ворожа спецслужба перемістила свій сховок у інше місце.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ.В окупованому Бердянську підірвали авто зі співробітниками ФСБ. Фото: ГУР

За попередніми даними пропагандистів, бомба була закладена під сидіння водія. Також повідомляється, що представники «правоохоронних органів» російських окупантів порушили «кримінальну справу» про теракт та зберігання вибухових речовин.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя