Удар по 128 бригаді у Запорізькій області: ДБР припускає, що мішенню міг бути командир

Удар по 128 бригаді у Запорізькій області: ДБР припускає, що мішенню міг бути командир.

Удар по 128 бригаді у Запорізькій області: ДБР припускає, що мішенню міг бути командир. Ілюстративне фото: t.me/brigade128

У Державному бюро розслідувань припускають, що командир 128 окремої гірсько-штурмової бригади Дмитро Лисюк міг бути мішенню російського удару, внаслідок якого 3 листопада у Запорізькому районі загинули 19 військових.

Як розповіла радниця з комунікації ДБР Тетяна Сапьян в етері національного телемарафону новин, є нові деталі у справі. Ймовірною мішенню міг стати, зокрема, і комбриг, який не встиг на шикування за випадковим збігом обставин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 3 листопада у селі поблизу лінії фронту у Запорізькому районі росіяни вдарили по скупченню військових ракетою типу «Іскандер-М». Внаслідок удару російської ракети загинули 19 військових 128 ОГШБР і ще двоє цивільних. Командира бригади згодом відсторонили.

14 листопада міністр оборони Рустема Умєрова озвучив результати перевірки обставин ракетного удару по 128 окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді і розповів, що були проігноровані всі правила маскування.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя