Учасниця шоу «СуперМама» розповіла, як її дочка потрапила в окупацію з татом-військовим

Учасниця шоу "СуперМама" розповіла, як її дочка потрапила в окупацію із татом-військовим -

Учасниця шоу "СуперМама" розповіла, як її дочка потрапила в окупацію із татом-військовим — фото: youtube.com Супермама

Учасниця нового сезону шоу «СуперМама» розповіла, що її молодша дочка 5 місяців пробула в окупації на Запоріжжі разом з татом, який воював в АТО.

Жінка поділилася, що перед початком повномасштабної війни її дочка разом із татом поїхали до родичів у Запорізьку область, у село Михайлівка. Почалася повномасштабна війна і до них одразу заїхали росіяни – оточили село, посадку.

— Коли почалися прильоти – Юрко ховав її у підвалі. Вони по дві-три доби там були. Дуже важко, коли ти не можеш до них додзвонитися. Страшно, що, не дай Боже, я її не побачу… – розповідає у сльозах мама.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сама мама зі старшою донькою в цей час була на Київщині і окупанти були від них за 30 кілометрів. Вони місяць жили у підвалі, бо постійно «бахало». Їм було дуже страшно, але жінка розуміла, що молодшій дитині ще гірше, бо них тоді вже зайшли росіяни.

— Вона плакала в слухавку, говорила: «Мам, мені дуже страшно. Я хочу до тебе, до Настюшки». І вона плаче… а ти розумієш, що нічого зробити не можеш. Просто сидиш та молишся, – розповідає мама.

За словами жінки, її чоловік воював у АТО. Його окупантам здала рідна тітка.

У результаті до чоловіка приїхали росіяни з автоматами та вимагали військовий білет. Вони погрозили йому і чоловіка вже розумів, що нікуди виїхати звідти не зможе. Коли ЗСУ розпочали обстріл, то росіяни злякалися за свою техніку та поїхали. Тоді Юрій швидко знайшов машину і вони з дитиною виїхали о 4-й ранку. На блокпості у Василівці окупанти не хотіли їх пропускати, але вибратися вдалося.

Загалом в окупації дитина з татом пробули 5 місяців. Нині 6-річна дівчинка з мамою. Вона досі боїться гучних звуків, затуляє вуха. Спочатку вона боялася спати біля вікна, бо від одного з вибухів розлетілися вікна. Тато дівчинки зараз воює за Україну.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя